Information till dig som jobbar med att stötta föräldrar som söker merkostnadsersättning för barn – Försäkringskassan

Merkostnadsersättningen – ska det behöva vara så svårt?

Vi vet att ni som finns nära föräldrar som ansöker om merkostnadsersättning har många frågor och tankar.
Den 10 maj klockan 15.00 kommer vi ha ett webbinarium som riktar sig till kuratorer och andra stödfunktioner runt föräldrar till barn med funktionsnedsättning där vi går igenom några delar vi märkt väcker frågor och ställer till problem för er och föräldrarna, ni kommer också kunna ställa frågor direkt till oss. Webbinariet är gratis och vi kommer hålla på ungefär 40 minuter. Vi kommer sända via webben så du behöver inget särskilt program eller licens för att vara med.

Bifogat hittar du inbjudan med länk till den webbsida där länken till webbinariet kommer att finnas den 10 maj. Jag vill också passa på att informera om att den 6 maj kommer vi att anordna ett webbinarium på samma tema men riktat till föräldrar. Jag bifogar även den inbjudan och hoppas på din hjälp med spridning till dina patienter.

Besök vår hemsida för att se webbinariet